Forel met dragonsaus

voor 2 personen

  • 2 forellen
  • 2 eetl. verse dragon in reepjes
  • zout & peper
  • 1 eetl. dragonazijn
  • ½ dl witte wijn
  • ¾ dl slagroom

Verwarm de forellen in een ondiepe schaal, afgedekt, 3 minuten op ± 750 Watt.
Draai ze om, dek ze af, verwarm ze nogmaals 2 - 3 minuten op ± 750 Watt en houd ze daarna op een schaal warm.
Voeg de dragon, zout, peper, de dragonazijn, de witte wijn en de slagroom aan het kookvocht toe en laat de saus, onder tussentijds roeren, 3 - 4 minuten op ± 750 Watt indikken.
Fileer de forellen intussen en leg de filets op de borden.
Garneer de vis met de saus en verse dragon.
Lekker met gekookte aardappelen.

Bron: Astrid Veltman

Terug