Wraps à la Niçoise

Wraps à la Niçoise

  • 100 g haricots verts
  • 2 eieren
  • 2 eetl. mayonaise
  • 1½ eetl. Griekse yoghurt
  • 1 eetl. kappertjes
  • 4 augurkjes
  • 2 blikjes tonijn
  • 4 grote wraps
  • 50 - 75 g rucola
  • 12 kerstomaatjes
  • 2 - 3 eetl. zwarte olijven
  • zout & peper

Kook de boontjes beetgaar.
Kook de eieren hard en pel ze.
Doe de mayonaise en yoghurt in een kom en voeg de kappertjes toe.
Hak de augurken fijn en roer ze door de mayonaise.
Laat de tonijn uitlekken en meng door de mayonaise.
Breng op smaak met zout & peper.
Maak de wraps soepel door ze even om en om in een koekenpan op te warmen.
Leg de wraps op het werkvlak en verdeel de rucola hierover.
Snijd de eieren in parten en halveer de olijven en tomaatjes.
Schep de tonijnmayonaise in een lange reep (iets onder het midden) over de wrap.
Verdeel de stukken ei, tomaat, en de olijven en rol de wraps op.
Wikkel ze eventueel in folie en bewaar ze in de koelkast om stevig te worden.
Snijd ze voor het serveren schuin door het midden.

Serveersuggesties
Kies voor de tonijn uit blik; voor tonijn op water en niet op olie.

Bron: Jacob
Gepubliceerd door: MijnReceptenboek.nl

Terug