Gemakkelijke wraps - I

  • wraps
  • boursin
  • zalm
  • mayonaise
  • geraspte kaas
  • ijsbergsla
    • variaties
  • salami
  • tomaten
  • komkommer
  • pesto
  • olijven
  • vissalade

De wrap insmeren met mayonaise (dun).
Bestrooien met gerapspte kaas, plakjes zalm erop, dun laagje boursin, blaadjes sla en dungesneden paprika.
Strak oprollen, in folie een uurtje in de koelkast.
De rol in plakjes snijden voor het opdienen.

Variatie
Je kunt hiermee allerlei variaties maken.
Pesto, olijf en salami, vissalade en tomaat, vegetarisch (met paprika, komkommer en pesto).
Gebruik je fantasie, en eet smakelijk.

Bron: PM3 Receptensite


Wraps - II

Wraps

  • wraps (grote variant)
  • rauwe ham, ongeveer 2 plakjes per wrap
  • bieslook roomkaas
  • geroosterde pijnboompitjes
  • fijngesneden zongedroogde tomaatjes
  • groene pesto
  • rucola

Bestrijk de wrap met een laagje roomkaas en leg hier vervolgens de ham op.
Verdeel de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitjes over de wrap.
Breng een beetje pesto aan en voeg tot slot nog wat rucola toe.
Rol de wrap strak op.
Aansnijden en reserveren maar.

Bron: Jamie
Gepubliceerd door: Natuurvlees.nl

Terug