Wrap met korianderchili

voor 2 personen

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 gele paprika
  • 3 vleestomaten of ½ blik gepelde tomaten
  • 1 klein blikje maïs
  • 1 blik kidneybonen
  • 1 eetl. olie
  • 1 eetl. chilipoeder
  • 2 eetl. reepjes jalapeñopepers (pot)
  • 1 dl groentebouillon
  • 3 bladen ijsbergsla
  • ½ bosje koriander
  • 4 wraps

Maak de ui en de knoflook schoon en snijd dit klein.
Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Laat de maïs en de kidneybonen uitlekken.
Verwarm de olie en fruit hierin de ui en de knoflook glazig.
Bak de paprika met het chilipoeder kort mee.
Voeg de maïs, de kidneybonen, de reepjes jalapeñopepers en de blokjes tomaat toe en giet er de bouillon bij.
Laat de chili 10 minuten zacht pruttelen.
Was de ijsbergsla en snijd de bladen in smalle reepjes.
Was de koriander en knip de blaadjes klein.
Warm de wraps op volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak het chilimengsel op smaak met de koriander, peper en een beetje zout en warm de reepjes ijsbergsla kort mee.
Verdeel het mengsel over de wraps en rol ze op.

Bron: Voedingscentrum

Terug