Kruidige wrap met kip en wortelen

wrap_kip_wortelen (2K)

  • 4 kipfilets
  • 4 plakjes ovengebakken hesp
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 blaadjes salie
  • 4 tenen knoflook (ongepeld)
  • 2 wortelen, geschild en gehalveerd
  • 2 eetl. honing
  • 4 eetl. marsalawijn
  • keukentouw
  • peper en zout

Snijd de halve wortelen in dunne frieten.
Leg de kipfilets tussen plasticfolie en sla ze zo plat mogelijk.
Bestrooi de filets met peper en zout.
Beleg de kip met telkens 1 plakje hesp, en vervolgens met wortelen en rozemarijn.
Rol de filets op en bind ze vast met een touwtje waartussen de salie en de knoflook vast zit.
Bestrijk de filets met een beetje honing.
Besprenkel met olijfolie en zet in een voorverwarmde oven (200 °C) met de tenen knoflook en laat 20 minuten bakken.
Blus de laatste 5 minuten met marsalawijn.
Dien op.

Bron: KIP lekker

Terug