Wrap met groente en noten

Wrap met groente en noten

  • 1 dunne prei
  • 1 aubergine
  • 4 tomaten
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • peper
  • Italiaanse kruiden
  • 2 eetl. pijnboompitten
  • 25 g ongezouten amandelen
  • 2 volkoren wraps

Maak de groente schoon.
Snijd de prei in ringen en de aubergine en de tomaten in blokjes.
Bak de prei zacht in de olie.
Voeg de aubergine en de tomaten toe en pers het teentje knoflook er bovenuit.
Smoor de groente in 10 minuten zacht.
Maak het op smaak met peper en Italiaanse kruiden.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudgeel.
Hak de amandelen grof.
Verwarm de wraps in een koekenpan of in de magnetron.
Verdeel het groentemengsel en de noten erover.
Rol de wraps op.

Noten over?

Bron: Voedingscentrum

Terug