Wilde zalm met mozzarella, goed gekruid

wilde_zalm_mozzarella (4K)

voor 2 personen

  • 2 mozzarellabolletjes
  • 2 gele snoeptomaatjes
  • 1 schijf wilde zalm
  • een stukje sjalot
  • verse dille
  • zeezout
  • nori zeewier
  • oregano
  • tijm
  • gemalen zwarte peper
  • gemalen korianderzaad
  • gemalen mosterdzaad

Kruiden mengen.
Tomaatjes in tweeën snijden.
Zalm fijn snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Enkele blaadjes dille fijn snijden.
Rol de mozzarella in de kruiden en de fijn gesneden dille.
Neem twee prikkers en steek er een half tomaatje op, een bolletje mozzarella, tomaat en weer mozzarella.
De zalm op het bordje verdelen, prik de prikker in de zalm werk af met de fijn gesneden sjalotjes en dille en kruid nogmaals af.
Serveer zeer fris.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug