Wedges en dip

wedges_dip (3K)

  • 10 bloemige aardappelen
  • 2 eetl. (verse) mayonaise
  • 1 eetl. yoghurt
  • een mespunt knoflookpasta
  • peper en zout
  • 1 theel. fijngesneden bieslook
  • 1 theel. fijngesneden koriander
  • 1 eetl. zure room
  • grof zout
  • cayennepeper
  • 1 dl arachideolie

Spoel de ongeschilde aardappelen en snijd ze in dikke wedges.
Doe olie in een grote pan en bak de wedges, op matig warm vuur, krokant en gaar.
Bak dus niet te snel.
Laat ze uitlekken op keukenpapier, strooi er grof zout en cayennepeper over.
Serveer met de dipsaus.
Voor de dipsaus: roer de zure room, yoghurt en kruiden (koriander, bieslook en knoflookpasta) los.
Voeg mayonaise toe en breng op smaak met peper en zout.

Bron: Patapas

Terug