Visburgers

voor 2 personen

  • 200 g (kool)visfilet
  • ½ dl groente- of visbouillon
  • 1 g bosuitje
  • 1 klein ei
  • 1 - 2 eetl. paneermeel
  • dille (vers of diepvries)
  • citroensap
  • 1½ eetl. vloeibare margarine

Laat de visfilet in de bouillon tegen de kook aan in 4 - 7 minuten gaar worden.
Verdeel de vis in stukjes.
Maak de bosui schoon en snijd hem fijn.
Klop het ei los.
Meng er de vis, de bosui en wat paneermeel door.
Maak het mengsel op smaak met peper, een beetje zout, dille en wat citroensap.
Vorm er 4 stevige burgers van en laat ze 15 minuten in de koelkast opstijven.
Bak de visburgers in de hete margarine in 10 minuten gaar en bruin.

Menusuggestie
Lekker met broccoli en aardappelpuree.

Terug