Stervormige wentelteefjes met banaan

stervormige_wentelteefjes (2K)

  • 15 cl melk
  • 3 eieren
  • 1 eetl. suiker
  • 2 eetl. boter
  • 8 sneden wit toast- of sandwichbrood
  • 1 banaan
  • 1 eetl. citroensap
  • 2 eetl. bananensiroop

Vermeng de melk, suiker en eieren.
Verhit boter in een pan.
Dompel het brood in het melk-eimengsel en bak het telkens in ongeveer 3 minuten goudbruin aan elke kant.
Snij of steek met een vormpje grote sterren uit het brood.
Schil de banaan, snij ze in schijfjes en bedruppel ze meteen met citroensap tegen het verkleuren.
Schik telkens twee wentelteefjes op een bord en druppel er een beetje bananensiroop overheen.
Serveer ze meteen, gegarneerd met schijfjes banaan.

Bron: Libelle
Gepubliceerd door: Lize Lorent in Kook Jij

Terug