Snackpaprika’s met komkommerspread

Snackpaprika’s met komkommerspread

  • 1 komkommer
  • 10 g verse Italiaanse kruidenmix
  • 200 g verse roomkaas
  • peper & zout
  • 8 snack paprika’s

Snijd het kontje van de paprika’s (dus niet aan de kant van het steeltje want dat blijft er aan zitten en dient als ‘handvat’) en hol de paprika’s voorzichtig met behulp van een scherp mesje uit.
Was ze en dep ze droog met keukenpapier.
Hak de kontjes heel erg fijn.
Was en rasp de komkommer fijn en laat heel goed uitlekken.
Verwijder harde steeltjes uit de kruidenmix en hak deze heel fijn.
Meng de geraspte komkommer met de roomkaas en de gehakte paprikakontjes en prak de kruiden erdoor.
Breng op smaak met peper en zout.
Vul de snackpaprika’s met de komkommerspread.
Serveer de gevulde snackpaprika’s op een mooie schaal.

Bron: Verse oogst

Terug