Shoarmabroodjes met knoflookcrème

shoarmabroodjes_knoflookcreme (2K)

  • 2 pakjes Alpro® Soya Fijngehakt
  • 1 theel. komijn poeder
  • 1/4 theel. chili poeder
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 komkommer
  • 2 eetl. mayonaise / tofunaise
  • 1 rode ui
  • 2 eetl. tomaten ketchup
  • sla
  • 4 pitabroodjes

Snipper de rode ui fijn.
Snijd de tomaten in vieren, haal de zaadlijsten eruit en snij ze in blokjes.
Meng vervolgens de ui, tomaten en de ketchup.
Snijd de komkommer in de lengte door de helft en haal de zaadlijsten er uit.
Snij de komkommer in dunne plakjes en besprenkel deze met zout & peper.
Laat de komkommer ongeveer 10 minuten staan.
Bak de soya met de kruiden en breng het op smaak met zout & peper.
Dep de komkommer droog en voeg de tofunaise en de knoflook hier aan toe.
Serveer het gehakt in een verwarmd pita broodje samen met de komkommer- en de tomaatmengsels en een beetje sla.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Terug