Quiche van broccoli, blauwe kaas en tofu

quiche_broccoli_blauwe_kaas (3K)

  • 1 pak bladerdeeg
  • 1 stronk broccoli
  • 2 takjes tijm
  • 150 g blauwe kaas
  • 1 blok Alpro® soya Tofu
  • 2 pakken Alpro® soya Cuisine
  • 5 eieren

Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 °C.
Bekleed ondertussen de bakvorm met het bladerdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem.
Doe de soya cuisine, eieren en tijm bij elkaar in een kom en klop het geheel goed door elkaar.
Breng het op smaak met een beetje zout & peper.
Doe de broccoli voor 2 minuten in kokend water.
Giet de broccoli af en laat de broccoli schrikken met koud water.
Leg de broccoli, blauwe kaas en de soya tofu in de bekleedde bakvorm en giet het mengsel er overheen.
Zet de quiche in de voorverwarmde oven en bak de quiche in ongeveer 30 minuten gaar.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Terug