Pompoenspread

Pompoenspread

  • 400 g pompoen
  • 1 komkommer
  • 100 g tuinkers
  • 100 g cashewnoten
  • 50 g roomkaas
  • 3 theel. paprikapoeder
  • 4 volkoren boterhammen
  • peper & zout

Schil de pompoen, verwijder het vruchtvlees en snijd in kleine blokjes.
Was de komkommer, verwijder de zaadlijst en snijd in hele kleine blokjes.
Kook de pompoenstukjes in 10 minuten gaar en zacht.
Giet af en laat afkoelen.
Doe de noten in een keukenmachine en maal kort tot grove stukjes.
Doe de pompoen en paprikapoeder, peper en zout naar smaak in de keukenmachine.
Voeg de roomkaas toe en meng tot een glad geheel.
Besmeer de boterhammen met pompoenspread.
Garneer met komkommerblokjes en tuinkers.

Pompoen over?

Bron: Verse oogst

Terug