Pistolet met tonijn en groentjes

Pistolet met tonijn en groentjes

  • 4 grote witte pistolets
  • 2 hardgekookte eieren, in plakjes
  • 1 blik tonijn, uitgelekt
  • 1 klein blik ansjovis, uitgelekt
  • 2 tomaten
  • 100 g prinsessenboontjes
  • enkele blaadjes sla
  • 1 rode ui
  • enkele olijven
    • dressing
  • 2 eetl. mayonaise
  • 2 eetl. yoghurt
  • 1 theel. mosterd
  • 1 theel. citroensap
  • 1 theel. honing
  • peper
  • zout

Maak de groenten schoon, kook de boontjes beetgaar in licht gezouten water en laat schrikken in ijswater.
Laat ze daarna goed uitlekken.
Snijd de ui in flinterdunne ringetjes en de tomaten in plakjes.
Schik de sla, tomaten, boontjes, ui en olijven tussen de kraakverse pistolets.
Verdeel de tonijn en ansjovis erover en serveer met de dressing.

Bron: VLAM - Lekker van bij ons

Terug