Pikante pannenkoek

Pikante pannenkoek

  • 100 g bergkaas, geraspt
  • 4 eetl. maïs
  • 50 g crème fraîche
  • 2 lente-uitjes
  • 6 plakjes spek
  • zout & peper
  • 200 g bloem
  • 3 eieren
  • 40 cl melk
  • een beetje zout

Bereid eerst het pannenkoekendeeg voor.
Meng alle ingrediënten samen en bak dunne pannenkoeken in een pan.
Breng de crème fraîche goed op smaak met zout en peper.
Snij de lente-uitjes in fijne ringen, leg het spek op een bakplaat en bak het in de oven op 160 °C gedurende 12 minuten knapperig.
Als het spek is afgekoeld, breek je het in kleine stukjes.
Bestrijk de pannenkoeken met de crème fraîche en strooi er vervolgens de maïs, spek en lente-ui overheen.
Rol het strak op en snijd het in grote stukken.
Plaats in een ovenvaste schaal en bestrooi met veel kaas.
Bak in de oven op 160 °C gedurende ongeveer 30 minuten.
Serveer onmiddellijk.

Bron: ichkoche

Terug