Peking pannenkoekjes

peking_pannenkoekjes (3K)

  • 1 potje pruimenchutney (kant-en-klaar, of zelf gemaakt)
  • 2 pakjes Alpro® soyareepjes licht gekruid
  • Chinese pannenkoekjes (kant-en-klaar, of zelfgemaakt)
  • 1 komkommer
  • 250 g oesterzwammen
  • 2 eetl. bloem of fijne polenta
  • 1 theel. 5 spice kruiden poeder
  • 1 bosje lente uitjes
  • olijfolie

Stoom de Chinese pannenkoeken 20 minuten in een stoompan.
Maak een mengsel van de bloem en de 5 spice kruiden en meng dit met de licht gekruide soyareepjes en de oesterzwammen.
Snijd de komkommer en de lente uitjes in fijne reepjes (julienne).
Doe een ruime scheut olie in een voorverwarmde koekenpan en bak de reepjes en de oesterzwammen 5 minuten, tot ze goudbruin zijn.
Smeer de gestoomde pannenkoekjes in met een beetje pruimenchutney en leg de komkommer, lente-uitjes, de reepjes en de oesterzwammen op de rand van de pannenkoek en rol deze vervolgens op.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Terug