Palmkoolchips

Palmkoolchips

  • 300 g verse palmkool
  • olijfolie
  • Himalaya zout
  • sesamzaadjes
  • chillipoeder
  • knoflookpoeder

Dit zijn de kruiden die ik lekker vind.
Je kunt ook je eigen mix van kruiden toevoegen, zodat de chips naar jouw smaak wordt gemaakt.

Oven voorverwarmen op 180 °C.
Palmkool wassen, goed drogen en dikke nerven verwijderen.
Bakplaat met bakpapier voor de palmkool klaar leggen.
Olijfolie over de palmkool sprenkelen, kruiden toevoegen, door elkaar halen zodat kruiden en olijfolie goed wordt verspreid.
Palmkool goed regelmatig verspreiden.
30 minuten in de oven tot de palmkool knapperig wordt.
Sprenkel tenslotte wat sesamzaadjes over de palmkool chips.
De frisse groene kleur mag niet te donker verkleuren.
Eventueel een vel bakpapier over de chips leggen om verbranden tegen te gaan.

Bron: De Wassende Maan

Terug