Eenvoudige paleo tortillas

voor 3 stuks

  • 2 grote eieren
  • 1 theel. gesmolten ghee, of gesmolten kokosnootolie, ½ cl
  • 1 eetl. water, 1½ cl
  • arrowroot poeder, 33 g
  • 1 theel. kokosnootmeel, 3 g
  • mespuntje zeezout

* Als u crêpes voor een zoet recept maakt, voeg ¼ theel. vanille-extract toe

Breek de eieren boven een middelgrote kom en klop het in de gesmolten ghee en water.
Voeg de droge arrowroot, kokosnootmeel en zeezout toe en klop dit goed samen.
Verhit in een kleine koekenpan met gematigde hitte ongeveer een derde van het beslag en rol het direct over de bodem om deze gelijkmatig te bedekken.
De tortilla moet beginnen weg te trekken van de randen als het bakt.
Bak circa 1 minuut aan elke kant.
Als u het later wil gebruiken koel het dan geheel af en bewaar het in een plastic zak of luchtdichte glazen schaal.

Bron: Steph
Gepubliceerd in de rec.food.cooking nieuwsgroep

Terug