Omelet met tomaten-avocadosalsa

Omelet met tomaten-avocadosalsa

  • 1 bosuitje
  • 3 tomaten
  • ½ avocado
  • citroensap
  • 3 eieren
  • 3 eetl. halfvolle melk
  • 1 eetl. vloeibare margarine
  • 4 volkoren boterhammen

Maak de bosui schoon en snijd hem klein.
Houd wat van het groene deel achter.
Was de tomaten.
Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes.
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Neem het vruchtvlees van de avocado uit de schil en snijd het in kleine blokjes.
Druppel er wat citroensap over.
Meng er de blokjes tomaat en bosui door en maak op smaak met peper.
Klop de eieren los met de melk en meng er de achtergehouden bosui door.
Bak er in de hete margarine een omelet van.
Verdeel de tomaten-avocadosalsa erover en vouw de omelet dubbel.
Geef er brood bij.

Avocado over?

Bron: Voedingscentrum

Terug