Omelet tomaat pittig gekruid

Omelet tomaat pittig gekruid

voor 2 personen

  • 5 eitjes vers van de pers
  • een flinke scheut room
  • 2 tomaten
  • 1 ajuin
  • vers gemalen zwarte peper
  • fleur de sel
  • oregano
  • snuifje pili-pili
  • enkele druppels tabasco
  • 1 eetl. kokosvet

De eieren loskloppen met de room deze kruiden met boven vernoemde kruiden.
De tomaten ontvellen deze in schijven snijden, ajuin in blokjes snijden.
Laat het kokosvet smelten op een matig vuur en bak er de blokjes ajuin in aan, verdeel er de tomatenschijven erover.
Strooi fleur de sel erover, giet de eimassa erover en laat even stollen.
Vervolgens de pan onder de grill en laat verder stollen.

Serveer met natuuraardappelen of heerlijk vers gebakken stokbrood.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug