Omelet met oesterzwammen, salade en brood

Omelet met oesterzwammen, salade en brood

voor 2 personen

  • 200 g Mexicaanse groentemix, diepvries
  • 1 eetl. olie
  • 1 bosje radijs
  • azijn
  • peper
  • 150 g oesterzwammen
  • 2 bosuitjes
  • 5 takjes selderij
  • 4 eieren
  • 1 eetl. vloeibare margarine
  • 4 volkoren boterhammen

Verwarm de olie in een koekenpan en roerbak hierin de groentemix in een paar minuten gaar.
Laat afkoelen.
Maak de radijs schoon en snijd ze in plakjes.
Meng de radijs, wat azijn en peper door de groentemix en zet dit even weg.
Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in repen.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle ringen.
Was de selderij en knip de blaadjes klein.
Klop de eieren met 3 eetlepels water los.
Verwarm de margarine in een koekenpan met een anti-aanbaklaag en bak hierin de bosuitjes zacht.
Voeg de oesterzwammen toe en bak ze kort mee.
Maak dit op smaak met peper en de selderij.
Schenk het eiermengsel erop en bak de omelet net gaar en aan de onderkant goudgeel.
Snijd de omelet in punten.
Geef er het brood en de salade bij.

Selderij over?

Bron: Voedingscentrum

Terug