Omelet met pittig gekruide groenten

omelet_groenten (2K)
voor 2 personen
  • 4 verse eieren van de pers
  • een flinke scheut room
  • 1 halve rode ajuin
  • een viertal spruiten
  • 1 wortel
  • ajuinpijpjes
  • een stuk auberginne
  • 1 tomaat
  • gemalen peper
  • zeezout
  • fijn gehakte peterselie

Kluts eieren met room en kruid goed af.
Ajuin in schijven snijden, spruiten in vier snijden, wortel in blokjes snijden, ajuinpijpjes grof snijden, auberginne in blokjes snijden evenzeer de tomaat.
Stoof de groenten aan in een beetje boter tot ze half gaar zijn.
Het mengsel van de eieren toevoegen en de peterselie.
Laat dit zachtjes stollen op een matig vuur.
Serveer zeer warm met een dik gesneden boerenboterham.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug