Oesterzwam tosti

Oesterzwam tosti

voor 2 personen

  • 4 boterhammen
  • 150 g oesterzwammen
  • een halve ui
  • olijfolie
  • kaas, een combi van jong & oud; eentje voor de smelt, eentje voor de smaak

Verwarm de oven voor op 200 ÂșC.
Scheur de oesterzwammen in stukjes en snijd de ui in ringen.
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en leg hier vervolgens de ui en oesterzwamstukken op.
Scherk er wat olijfolie overheen en breng op smaak met peper en zout.
Laat 15 minuten in de oven staan.
Verwarm ondertussen ook alvast het tosti-ijzer voor en smeer de buitenkanten van de boterhammen in met een klein beetje boter.
Verdeel de oesterzwammen en ui over twee van de boterhammen en leg de lege boterhammen erbovenop
Tosti-tijd!
Wanneer de kaas gesmolten is en de boterham bruin is het tijd om lekker te gaan snacken.

Bron: Verse oogst

Terug