Mimosa-eitjes met blauwschimmelkaas en walnoten

Mimosa-eitjes met blauwschimmelkaas en walnoten

  • 4 gekookte eieren
  • 1 eetl. bieslook
  • 1 eetl. peterselie
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 1 eetl. mayonaise
  • 1 kropje little gem
  • 1 à 2 eetl. room
  • 1 eetl. gehakte walnoten
    • 2 eetl. blauwschimmelkaas bijv.
  • Pas de Bleu
  • Bleu Gourmet
  • Grevenbroecker . . .

Pel de eieren, snijd ze doormidden in de lengte.
Haal het eigeel uit de eieren en prak het fijn.
Meng met de room en blauwschimmelkaas.
Voeg eventueel extra room toe tot een zachte mengeling.
Kruid met peper.
Doe de mengeling in een spuitzak en vul er de eieren mee op.
Strooi er de gehakte walnoten over.
Werk af met een stukje kaas en bieslook.

Bron: VLAM - Lekker van bij ons

Terug