Hamburgers met mozzarella

hamburger2 (2K)

  • 2 hamburgers
  • 1 bosuitje
  • ½ mozzarellakaasje
  • ½ vleestomaat
  • 1 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. Italiaanse kruiden (verse, fijngehakt)
  • snuifje zwarte peper

Snijd het bosuitje in dunne ringetjes.
Snijd twee mooie plakken van de bol mozzarella en dep ze droog met keukenpapier.
Snijd van de tomaat ook twee mooie plakken.
Bestrijk de hamburgers met olijfolie en rooster ze 15 cm boven hete kolen op de barbecue, steengrill of in een pan +/- 4 minuten per kant bruin.
Keer de hamburgers en leg er een plak tomaat en een plak mozzarella op.
Laat de kaas smelten.
Strooi de bosuitjes en Italiaanse kruiden erover en maal er wat peper boven.
Lekker op een Italiaanse bol of een volkorenbroodje.

Bron: Vlees.nl

Terug