Golden oats

Golden oats

  • 50 g havermout
  • 20 cl plantaardige melk naar keuze
  • 1 eetl. Superfoodies Golden Milk poeder
  • 1 appel in partjes (eventueel kort opgewarmd)
    • optioneel
  • 1 eetl. (gesmolten) kokosolie
  • 1 eetl. cacao nibs
  • 1 eetl. bijenpollen
  • handje rauwe noten
  • 1 theel. rauwe honing

Verwarm in een steelpannetje de havermout, met de golden milk poeder en de plantaardige melk.
Laat het geheel even pruttelen op laag vuur.
Optioneel verwarm je 1 eetlepel kokosolie mee (voor een extra powerboost van toevoeging van gezonde vetten).
Giet de havermout vervolgens in een kommetje en garneer met de in partjes gesneden appel.
Erg lekker met een topping van wat rauwe cacao nibs en bijenpollen.
Optioneel strooi je er nog een handje nauwe noten overheen.
*Voor de zoete kauwers onder ons, roer 1 theelepeltje rauwe honing door je golden oats mee!

Tip
Heb je wat meer tijd verwarm dan je appeltje even kort in een voorverwarmde oven op 160 ⁰C in 10 à 15 minuutjes. Uiteraard kan je het appeltje ook even mee verwarmen in het steelpannetje of los opbakken in een koekenpannetje met een snuf kaneel.

Bron: Lekker vegetarisch

Terug