Gevulde wraps

gevulde_wraps (3K)

  • ½ komkommer
  • 2 bosuitjes
  • 4 wraptortilla's
  • 4 eetl. Philadelphia Light
  • 200 g kipfilet (vleeswaren)
  • 2 eetl. teriyakisaus
  • ½ zakje rucola (of andere sla)
  • cocktailprikkers

Schil de komkommer, snijd hem in de lengte door en verwijder de zaadlijsten
Snijd de komkommer in kleine schijfjes
Snij de bosui in ringen
Besmeer de wraps met de Philadelphia-light
Verdeel de plakjes kipfilet/zalm over de wraps en besmeer ze met teriyakisaus
Verdeel de komkommer, rucola en uienringetjes erover
Vouw de zijkanten iets naar binnen en rol de tortilla strak op
Verpak ze in vershoudfolie en leg ze tot gebruik in de koelkast
Snijd de wrap-rol in kleine stukjes en steek er een prikkertje in

Tip
Neem gerookte zalm in plaats van kipfilet.

Bron: Nederlandse Hartstichting

Terug