Gekke eieromelet in de herfst

gekke_eieromelet (3K)
voor 2 personen
  • ± 100 g pasta beetgaar (overschot)
  • 1 pijl witloof
  • 4 champignons
  • 1 ajuin
  • 4 kerstomaatjes
  • peper & zout
  • een theel. mosterd
  • 4 eieren vers van de pers
  • een goede scheut room
  • boter
  • blad peterselie
  • gehakte peterselie

Klop de eieren, room en mosterd goed op en kruid naar smaak.
Champignons in schijven snijden.
Witloof grof snijden.
Ajuin halveren en in schijven snijden.
Tomaatjes halveren.
Stoof alle groenten in een beetje boter en voeg de pasta toe, als laatste de tomaatjes, de eimassa erop.
Laat dit zachtjes stollen tot het omeletje gaar is.
Werk af met de peterselie.
Serveer met een dikke snee grof boerenbrood.

Terug