Eiwrap met spinazie en tomaatjes

Eiwrap met spinazie en tomaatjes

voor 2 personen

  • 4 eieren
  • 5 cl halfvolle melk
  • peper
  • 2 eetl. olie
  • 1 hand spinazie
  • 2 tomaten
  • 2 gekookte aardappelen
  • 8 takjes bieslook
  • 2 eetl. zuivelspread light

Kluts de eieren met de melk (of water) in een kom.
Voeg wat peper toe aan de eieren.
Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en bak de helft van het mengsel op laag vuur tot een omelet.
Bak nog een omelet in de rest van de olie.
Laat de omelet afkoelen.
Was de spinazie en hak hem grof.
Was de tomaten en snijd ze in blokjes.
Snijd de aardappelen in blokjes.
Was de bieslook en snijd het fijn.
Doe de zuivelspread in een bakje en voeg er bieslook aan toe.
Smeer een lepel zuivelspread op de eiwrap.
Voeg de helft van de spinazie, tomaat en aardappelen toe en rol hem op.
Herhaal dit met de andere wrap en serveer.

Spinazie over?

Bron: Voedingscentrum

Terug