Ei-omelet met salami, witlof en courgette

ei_omelet_salami (4K)

voor 2 personen

  • 4 eitjes vers van de pers
  • een beetje room
  • 6 schijven pikante salami
  • een stukje courgette
  • 1 pijl witlof
  • 2 sjalotjes
  • een stukje wortel
  • 1 tomaat
  • gemalen kaas
  • peper
  • zout
  • currypoeder
  • boter

Klop de eieren los met de room en kruid.
Courgette in de helft en in ringen snijden.
Witlof fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Wortel in dunne ringen snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Salami in fijne reepjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar gekruid samen met de salami aan in een beetje boter.
Voeg de losgeklopte eieren toe en bestrooi met de kaas.
Zet de pan in een voorverwarmde de oven en laat alles ± 15 minuten garen.
Serveer zeer warm.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug