Clubsandwich van kip en ganzelever

clubsandwich_kip (2K)

  • 150 g gekookte kipfilet
  • 15 g pijnboompitten
  • 50 g rucola
  • 3 pruimtomaten
  • 12 sneetjes wit casinobrood
  • 2 eetl. olijfolie extra vierge
  • 100 g verse ganzenlever
  • 4 takjes basilicum
  • zout
  • versgemalen peper

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Was en droog de rucola.
Was en snijd de tomaat in plakken.
Besprenkel de sneetjes brood met olijfolie en bak ze in de pan, bestrooi ze met zout & peper.
Snijd de ganzenlever in blokjes en bak ze kort aan, karameliseer met honing.
Snijd de kip in dunne plakken.
Pluk de blaadjes van de basilicum.
Beleg 4 sneetjes brood met rucola, tomaat, kip, ganzenlever en de pijnboompitten.

Bron: KIP lekker

Terug