Burgers met salsa verde en asperges

burgers_salsa_verde (3K)

  • 4 Alpro® soya Burgers
  • 16 groene asperges
  • Alpro® soya Bakken & Braden
    • Salsa verde
  • ¼ bos peterselie
  • ¼ bos munt
  • ¼ bos basilicum
  • 1 stengel bleekselderij
  • 20 cl olijfolie
  • 1 augurk
  • 1 teentje knoflook
  • citroenrasp naar smaak

Pluk de blaadjes van de kruidenbosjes en meng dit samen met de rest van de ingrediënten van de salsa verde in een keukenmachine tot een grove massa.
Haal ongeveer 1 cm van de onderkat van de asperge af.
Kook de asperges voor 4 minuten in kokend water.
Bak de burgers in een scheut bakken & braden, 4 minuten om en om tot goudbruin.
Serveer de asperges met de burger en wat salsa verde er overheen.

Opmerking

De salsa verde smaakt ook heerlijk bij salades en andere vleesvariaties.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Terug