Burgers met bospeen, hazelnoot, salie en pomme duchesse

burgers_bospeen (3K)

  • 4 Alpro® soya Burgers
  • 1 bos bospeen
  • 50 g hazelnoten
  • 2 takjes salie
  • 1 kg kruimig aardappelen
  • 100 g Alpro® soya gezond smeren
  • 1 ei

Zet de oven aan op de grill stand en kook ondertussen de aardappelen met een beetje zout voor ongeveer 20 minuten.
Pureer de aardappelen, voeg de soya gezond smeren toe samen met de eierdooier en meng het geheel door elkaar.
Doe het mengsel in een spuitzak.
Breng bakfolie aan op de bakplaat en spuit torentjes.
Zet de torentjes vervolgens onder de grill totdat ze goudbruin zijn (ongeveer 8 minuten).
Snipper een ui fijn en fruit in de pan.
Snij ondertussen de bospeen in schuine stukjes en voeg die toe aan het gefruite ui.
Voeg nu ook de salie toe.
Laat dit geheel ongeveer 8 - 10 minuten garen.
Bak ondertussen de soyaburgers om en om voor circa 4 minuten.
Leg de bospeen samen met de burgers op het bord en zet daarnaast het torentje van aardappelpuree.
Strooi de hazelnoten over het gerecht.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Terug