Broodstengels met kaasfondue

Broodstengels met kaasfondue

  • 4 dikke sneden vast brood
  • 4 jonge wortelen
  • 1 pastinaak
  • 4 rode bietjes
  • 1 hele kaas van ± 300 g, type Calendroz
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • zeezout en zwarte peper

Snijd de groenten, doe ze in een ovenschaal, sprenkel er wat olijfolie over en breng op smaak met peper en zout.
Bak ze beetgaar in een voorverwarmde oven op 180 °C (35 minuten).
Haal het papier van de kaas.
Maak sneetjes in de kaas en steek hier plukjes rozemarijn en plakjes look in.
Druppel er een beetje olijfolie over en bak de kaas 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Rooster het brood en snijd het in lange repen.
Serveer de kaas met de broodstengels en groenten om te dippen.

Bron: VLAM - Lekker van bij ons

Terug