Broodje pulled paddenstoel

Broodje pulled paddenstoel

  • 400 g oesterzwammen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetl. sojasaus
  • 2 eetl. ketjap
  • 2 theel. paprikapoeder
  • 1 theel. gemalen cayennepeper
  • 1 theel. gemalen komijn
  • 1 theel. peper
  • 4 pistolets
  • 1 handje rucola
  • knoflooksaus
  • 2 eetl. olie
  • 1 bosje koriander

Trek de oesterzwammen in dunne slierten.
Snijd de knoflookteen fijn.
Meng de sojasaus en ketjap met de paprika poeder, komijn, cayennepeper en de normale peper.
Snijd de broodjes open.
Verwarm de olie in een koekenpan en bak de oesterzwammen met de knoflook.
Doe na twee minuten de saus erbij.
Roer alles goed door en bak de zwammen lekker bruin en een beetje krokant.
Leg in de opengesneden broodjes de rucola en daarop de 'pulled paddenstoel'.
Top af met knoflooksaus en koriander naar smaak.

Oesterzwammen over?

Bron: Verse oogst

Terug