Bircher muesli met rood fruit

Bircher muesli met rood fruit

  • 150 g havervlokken
  • 12½ cl melk
  • 12½ cl appelsap
  • 25 cl volle yoghurt
  • handje zaden (zonnebloem- of pompoenpitten, sesamzaad)
  • handje gehakte noten (hazelnoten, amandelen, walnoten)
  • 1 eetl. citroensap
  • 50 g aardbeien, in plakjes
  • 50 g frambozen
  • 50 g rode bessen
  • 4 eetl. honing (of meer naar smaak)

Meng de havervlokken, melk en appelsap en zet afgedekt een nacht in de koelkast.
Roer voor het serveren de yoghurt en het citroensap erdoor en verdeel de muesli over 4 kommen.
Verdeel de zaden, noten aardbeien, frambozen en rode bessen over de kommen en druppel de honing erover.

Bron: Spar

Terug