Banaanpannenkoekjes met rood fruit

Banaanpannenkoekjes met rood fruit

voor 2 personen

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • 3 eetl. volkoren tarwemeel
  • 2 eetl. vloeibare margarine
  • 100 g roodfruit bijv. bosvruchten of kersen (diepvries)
  • kaneel

Pel de banaan, snijd hem in plakjes en doe hem in een hoge beker.
Voeg de eieren en het volkorenmeel toe en pureer met een staafmixer tot een glad beslag.
Als je geen staafmixer hebt prak de banaan dan met een vork en mix de eieren en het meel erdoorheen.
Verhit een beetje margarine in een koekenpan en bak drie kleine pannenkoekjes.
Voeg de rest van de margarine toe en bak er nog drie.
Verwarm het roodfruit in een pannetje of de magnetron en voeg er wat kaneel aan toe.
Verdeel het warme fruit over de pannenkoekjes.

Diepvriesfruit over?

Bron: Voedingscentrum

Terug