Romige avocado kokoshapjes

Romige avocado kokoshapjes

voor 2 porties

  • 20 cl biologische kokosmelk, ½ blikje
  • 1 rijpe avocado
  • 1 ui
  • ½ citroen
  • frisse basilicumblaadjes
  • 6 eetl. biologische kokosmeel
  • 1 snuifje koriander, gemalen
  • zout & peper
  • 2 trostomaten
  • 5 eetl. biologische kokosolie
  • 3 sneetjes brood

Pel de avocado, de kern verwijderen en prak de pulp met een vork.
Begiet vervolgens met citroensap en mix met de biologische kokosmelk.
Snijd de ui in kleine blokjes, de basilicumblaadjes snijden en voeg het toe aan de avocado-kokoscrème.
Biologische kokosmeel toevoegen aan de crème tot de gewenste consistentie is bereikt.
Breng op smaak met zout, peper en koriander.
De tomaten voor een paar seconden in heet water leggen om de schil gemakkelijker te verwijderen.
Na het verwijderen van de tomatenschil de tomaten in twee helften verdelen en verwijder de binnenkant.
De uitgeholde tomaten in kleine stukjes snijden en meng met een beetje gesneden basilicum.
Snijd plakjes brood en bak ze krokant in biologische kokosolie.
De avocado-kokosroom op het gebakken brood verdelen en garneer met stukjes tomaat.
Wat zout eroverheen en klaar!

Bron: Dr. Goerg Coconut Club

Terug