Jalapeño pepers over?

Jalapeño pepers
	 over?

Na aankoop zijn verse jalapeño pepers nog ongeveer 1 week houdbaar op een koele plaats (12 °C).
Je kunt jalapeño pepers bewaren in een goed afsluitbaar potje gevuld met wat azijn in de koelkast.
Zo blijven ook half afgesneden exemplaren wekenlang goed.
Je kunt jalapeño pepers ook in de vriezer bewaren.
Allereerst was je de pepers en snijd je de steeltjes eraf.
Vervolgens maal je ze fijn met een keukenmachine en schep je ze losjes in een glazen pot.
Deze vries je in.
Wanneer je pepers nodig hebt, schep je er een paar uit deze pot.
Je kunt Jalapeño pepers ook in zijn geheel invriezen.
Droog ze na het wassen goed af en leg de pepers in de diepvries.
Zorg dat ze niet aan elkaar kleven, want dit zorgt voor beschadiging als je ze eruit wilt halen.
Als je een peper nodig hebt, haal hem dan uit het vriesvak en spoel hem af onder warm water.
Hij is dan klaar voor gebruik.

Bron: Verse oogst

Terug