Sinaasappel-passievrucht ijsjes

  • 2 passievruchten
  • 17½ cl jus d'orange
  • 25 g suiker
  • 20 cl Alpro Kokosnootdrink
  • 10 g maizena
  • 2 eetl. granaatappelpitjes

Halveer de passievruchten en schraap met een lepel de pulp en zaden uit de schil.
Verhit in een pannetje de jus d'orange, suiker, kokosnootdrink en de pulp van de passievruchten.
Mix de maizena met een klein beetje water en roer door het sinaasappel-passievruchtmengsel om alles te binden.
Laat afkoelen en voeg de granaatappelpitjes toe.
Giet het mengsel in ijslolly-vormpjes en plaats vervolgens in de vriezer voor tenminste 6 uur.
Als je de ijsjes uit de vriezer haalt, hou de vormpjes dan heel even onder heet water.
Zo komen de ijsjes gemakkelijk los.

Bron: Alpro

Terug