Sinaasappelijs-coupe

sinaasappelijs (2K)

  • Campari
  • citroenlimonade
  • sinaasappelijs
  • 1 grapefruit
  • 1 sinaasappel

Als eerste de grapefruit fileren.
(Dat wil zeggen: schillen en de vruchtsegmenten daarna uitsnijden, ontvliezen.)
Van de sinaasappel de schil heel dun schillen en in hele dunne reepjes snijden.
De rest van de sinaasappel ook de vruchtsegmenten fileren.
Zorg voor een goed gekoelde coupe.
Schenk 1 borrelglas Campari en 1 borrelglas citroenlimonade in de goed gekoelde coupe.
Schep daarop bolletjes sinaasappelijs.
Rangschik, garneer rondom het ijs met de grapefruit-filets.
Strooi gelijkmatig de sinaasappelschilletjes over de grapefruit-filets.
Als laatste een schijfje sinaasappel plaatsen.

*(Alle ijssoorten zijn verkrijgbaar bij uw ambachtelijke ijsbereider)

Terug