Mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus

  • 12½ cl slagroom
  • 3 eetl. suiker
  • 20 cl Griekse yoghurt
  • 5 g blaadjes verse munt (zakje à 15 g)
  • 1 schaaltje meloensalade (50 cl)
  • 1 beker mangosorbetijs * (50 cl)

De slagroom met suiker half stijf kloppen.
De Griekse yoghurt erdoor scheppen.
Van de munt 4 blaasje achterhouden, de rest in reepjes knippen en door de room-yoghurtsaus scheppen.
Helft van het mengsel over 4 glazen verdelen.
Meloensalade in glazen scheppen en het ijs erover verdelen.
Rest van de saus over het ijs scheppen en met een blaadje munt garneren.

Bron: Jolanda Marijt - Kool
Gepubliceerd door: Kook Jij

*(Alle ijssoorten zijn verkrijgbaar bij uw ambachtelijke ijsbereider.)

Terug