Kokoscoupe met ijs, sinaasappel en kokossaus

  • 2 sinaasappels
  • 1 pakje romige kokosmelk (2 dl)
  • 3 eetl. honing
  • 4 bolletjes vanille-ijs (of kokosijs)*

Rasp de schil van 1 sinaasappel en bewaar.
Schil de sinaasappels, verwijder al het wit en snijd in stukjes.
Meng de kokosmelk met het sinaasappelrasp en de honing tot een romige saus.
Verdeel het ijs en de stukjes sinaasappel over 4 hoge glazen of schaaltjes en schenk de kokossaus erover.

Lekker anders kan ook
Ook lekker: meng wat geraspte kokos door schepklare vanille-ijs.

Op tafel
Dip de rand van de glazen eerst in sinaasappelsap en daarna in geraspte kokos, voor een feestelijk glas.

Bron: Conimex

*(Alle ijssoorten zijn verkrijgbaar bij uw ambachtelijke ijsbereider.)

Terug