voor 20 pralines
|
|
Zorg ervoor dat de frambozen droog zijn.
Dep ze anders even droog met keukenpapier.
Zet een schaaltje of bord klaar met bakpapier.
Hierop leg je straks de frambozen.
Meng de yoghurt met de suiker of honing.
Doop elke framboos in de yoghurt.
Je kunt hiervoor een vork of een prikker gebruiken.
Leg de frambozen mooi verspreid op het bakpapier.
Zet een uur in de diepvriezer of tot de yoghurt bevroren is.
Smelt de chocolade au bain-marie samen met de kokosolie of room.
Doop de yoghurtframbozen er een voor een in.
Strooi er wat amandelschilfers over en leg opnieuw op een bord met bakpapier.
Zet in de diepvriezer gedurende twee uur.
Haal de frambozen 5 minuten voor het degusteren uit de diepvriezer voor het lekkerste resultaat.
Lekker als ijssnoepje maar ook leuk als extraatje op een kommetje roomijs.