Cappuccino-ijs met perzik

voor 2 personen

  • 2 zakjes kant-en-klare cappuccinopoeder
  • 75 g suiker
  • 3/4 dl melk
  • ⅛ l slagroom
  • 1 perzik
  • cacaopoeder

Voorbereiden
Roer in een kom het cappuccinopoeder en de suiker door elkaar.
Verwarm de melk en voeg deze al roerende bij het cappuccinomengsel.
Blijf roeren tot de suiker is opgelost.
Laat het mengsel afkoelen.
Klop de slagroom bijna stijf.
Spatel de room door het cappuccinomengsel.
Laat het cappuccino-ijs in het vriesvak of de diepvriezer in ca.2-3 uur bevriezer.
Schep het mengsel elk half uur goed door.
Schil de perzik en snijd deze in schijfjes.

Bereiden
Schep het ijs in twee coupes.
Garneer met de perzikschijfjes en wat cacaopoeder.

Bron: Astrid Veltman

Terug