Varkensoester met sjalotjes en oesterzwammen

Varkensoester met sjalotjes en oesterzwammen

  • 4 varkensoesters, à 125 g stuk
  • 4 sjalotjes, fijngesnipperd
  • snufje peper, versgemalen
  • 150 g oesterzwammen
 
  • 1 eetl. peterselie, verse, fijngehakt
  • snufje zout
  • 50 g boter

Wrijf de varkensoester in met peper.
Verhit boter in een koekenpan en bak hierin de varkensoesters in ca. 7 minuten aan beide zijden goudbruin.
Voeg de sjalotjes toe en fruit deze ca. 2 minuten mee.
Voeg de oesterzwammen toe en bak deze ca. 5 minuten op zacht vuur mee.
Breng het gerecht op smaak met zout & peper.
Verdeel het vlees en de oesterzwammen over 4 borden en garneer deze met peterselie.

Lekker met aardappelgratin en peultjes met worteltjes.

Bron: Vlees.nl

Terug