Tiroolse kaasgnocci met ham

Tiroolse kaasgnocci met ham

  • 3 eetl. boter
  • 800 g verse gnocchi (koelvak)
  • zout
  • peper
  • nootmuskaat
  • 100 g gruyére (stuk)
  • 50 g parmezaan (stuk)
  • ½ bosje bieslook
  • 100 g parmaham, in dunne plakjes

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Smelt de boter in een grote pan.
Bak er de ongekookte gnocchi al roerend 5 minuten in.
Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Rasp de gruyére.
Rasp de parmezaan.
Strooi de geraspte kaas over de gnocchi.
Bak ca. 5 minuten in de oven.
Was de bieslook en hak hem fijn.
Verdeel de plakjes ham over de gnocchi en bestrooi met de bieslook.

Bron: Betty van Dijk
Gepubliceerd door: MijnReceptenboek.nl

Terug