Tagliatelle met gepofte champignons en groenten

Tagliatelle met gepofte champignons en groenten

  • 250 g witte champignons
  • 250 g kastanje champignons
  • 3 tenen knoflook, gepeld
  • 4 eetl. olijfolie
  • ½ rode peper, gehakt
  • 15 cl groentebouillon
 
  • 500 g tagliatelle
  • 2 eetl. gehakte bieslook
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 1 rode ui, gepeld
  • ½ courgette
  • ½ aubergine

Veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in vieren.
Verwarm de oven voor op 180 ÂșC.
Snijd de knoflook in partjes en de rode ui, courgette en aubergine in blokjes van 1 cm.
Meng alles met de olijfolie en de gehakte rode peper in een ovenschaal.
Breng op smaak met peper en zout.
Pof de groenten 30 minuten in de oven en kook in de tussentijd de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
Meng de groentebouillon door de gepofte groenten en voeg de gekookte tagliatelle toe.
Verdeel over 4 borden.
Schaaf er wat Parmezaanse kaas over en garneer met wat verse bieslook.

Bron: Aldi

Terug