Spinazie spaghetti

Spinazie spaghetti

  • 200 g gerookte spekreepjes (mager)
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 2 sjalot
  • 100 g spinazie
 
  • kruidenroomkaas
  • 300 g spaghetti
  • verse oregano
  • 10 cl zonnebloemolie

Bak de spekjes krokant uit in een grote wok, voeg eventueel een klein beetje olie toe.
Snijd intussen de schoongemaakte knoflook en sjalotten heel fijn, voeg ze tijdens het uitbakken toe aan de spekreepjes.
Schep deze uit de pan, roerbak de spinazie in het achtergebleven vet al omscheppend.
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking al dente.
Schep twee bakjes kruidenkaas samen met 2 eetlepels fijngehakte oreganoblaadjes door de spinazie en dit vervolgens door de goed uitgelekte pasta.
Serveer direct op voorverwarmde borden.

Bron: Verse Oogst

Terug